Image

 

Beroligende medicin

Langt de fleste patienter er nervøse inden en operation. Vi gør vores bedste for, at du skal føle dig godt tilpas. Patienter, som er meget nervøse kan, for at kunne slappe bedre af, få en beroligende tablet inden operationen. Hvis du ønsker det, skal du møde 1 time før den planlagte operation, henvende dig i receptionen, hvor du vil få udleveret en tablet. Du kan herefter sidde i venteværelset, hvor vi nok skal holde øje og passe på dig i takt med at medicinen begynder at virke.

Hvis du har fået en beroligende tablet, må du ikke køre bil eller færdes alene i trafikken efter operationen. Du skal have en ledsager med til klinikken, som kan følge dig eller evt. blive afhentet af en chauffør. Du må ikke være alene i timerne efter operationen. Vi bruger Halcion (Triazolam), læs mere her.

Fuld narkose

Hvis behandlingen er mere omfattende og langvarig, eller du er så bange for behandlingen, at du ikke mener, at det kan gennemføres i vågen tilstand, er der mulighed for at få foretaget operationen i fuld narkose.

Vi har samarbejde med en meget erfaren narkoselæge, som vil komme på klinikken. Det er nødvendigt at have en pårørende med til at tage vare på dig i timerne efter operationen. Du vil få vejledning af vores erfarne kæbekirurgiske sygeplejerske både før og efter behandlingen, også på skrift.

Behandling i fuld narkose skal planlægges i god tid og er omkostningstungt. Du vil få et prisoverslag og behandlingen skal betales før vi indleder narkosen.