Image
 

Mange af de konsultationer vi udfører her på klinikken er standard operationer, som vi udfører dagligt.

Når vi modtager en henvisning fra din tandlæge, er der i langt de fleste tilfælde ikke behov for en forudgående konsultation. Der er sat tid af til, at vi kort kan gennemgå operationen, og tjekke at der er et behov, og de rette betingelser for at foretage operationen. Derudover vil vi prøve at give et bud på holdbarheden af det udførte indgreb. Mange af operationerne kan du læse om på vores hjemmeside.

Er der tale om større og mere komplekse behandlinger, er der ofte behov for en forudgående konsultation. Vi foretager en undersøgelse, som ofte suppleres med røntgenoptagelser. Vi lægger sammen en plan for din eventuelle behnadling, og du får et prisoverslag.

Er du henvist for kæbeleds smerter, eller andre smerter af ukendt årsag, er konsultationen ofte den "behandling" du vil modtage her på klinikken. Opfølgning og eventuel videre behandling vil din egen tandlæge stå for, for eksempel hvis du skal have fremstillet en bidskinne eller rodbehandlet en tand.

En konsultatiopn tager typisk 20-30 minutter. På vores prisliste kan du se, hvad en konsultation koster. Der vil ofte være udgifter til supplerende røntgen optagelser. Du kan evt., når du ringer for at bestille tid, få oplyst en ca. pris.